Er du blant de som får sluttpakke i Statoil?

Du kan søke fra midten av oktober. Statoil-ansatte innen leting, boring og brønn og prosessnettverket petroleumsteknologi, som rammes av selskapets nedbemanning, kan søke om sluttpakke. – Selskapet opplyste om sluttpakkene torsdag, skriver Sysla og Stavanger Aftenblad. I sommer varslet Statoil at mellom 1.100 og 1.500 fast ansatte og 500 innleide medarbeidere ville miste jobben ved … Continued

Du kan søke fra midten av oktober.

Statoil-ansatte innen leting, boring og brønn og prosessnettverket petroleumsteknologi, som rammes av selskapets nedbemanning, kan søke om sluttpakke.

– Selskapet opplyste om sluttpakkene torsdag, skriver Sysla og Stavanger Aftenblad.

I sommer varslet Statoil at mellom 1.100 og 1.500 fast ansatte og 500 innleide medarbeidere ville miste jobben ved utgangen av 2016.

– Denne uken har selskapet orientert ansatte i tre utvalgte forretningsområder som vil få tilbud om frivillige løsninger som sluttpakker, tidligpensjon og muligheten til å søke ledige stillinger i det interne jobbmarkedet, sier fungerende informasjonsdirektør Knut Rostad i Statoil.

Han opplyser at selskapet har klart å løse tidligere bemanningsreduksjoner med frivillig avgang, og sier at det er målet også denne gangen. De ansatte i de relevante avdelingene har fått beskjed om hvem som kan søke sluttpakke.

Søknadsperioden åpner i midten av oktober, ifølge Rostad.