Docstream søker konsulenter

Har du lyst på ny jobb? Docstream leverer publiseringsløsninger for flere aktører i olje- og energibransjen. Krysspublisering Docstreams publiseringsløsning DXP er løsningen for organisasjoner med behov for å publisere oppslagsverk, rapporter, teknisk dokumentasjon og andre store dokumenter på web, forteller Ole Kristian Rønningen, Daglig leder i Docstream. Å publisere større dokumenter på web kan være … Continued

Har du lyst på ny jobb?

Docstream leverer publiseringsløsninger for flere aktører i olje- og energibransjen.

Krysspublisering

Docstreams publiseringsløsning DXP er løsningen for organisasjoner med behov for å publisere oppslagsverk, rapporter, teknisk dokumentasjon og andre store dokumenter på web, forteller Ole Kristian Rønningen, Daglig leder i Docstream.

Å publisere større dokumenter på web kan være både tidkrevende og utfordrende.

Mange velger å legge ut dokumentene i formatene PDF eller Word, noe som gir mangelfull søkbarhet, begrenset navigering, mangelfulle oppdateringer og som stort sett resulterer i at brukeren skriver ut dokumentet på papir, forteller han. Med DXP sikrer man rask tilgang til oppdatert informasjon på web.

Har du lyst til å jobbe i Docstream?
Docstream søker etter konsulenter.

Kanskje har du lyst til å være med å utvikle og levere tjenester og produkter slik at våre kunder kan skrive, håndtere og publisere dokumenter på web, spør Ole Kristian Rønningen.

Dersom du ønsker vite mer, så besøk gjerne docstream.no/jobb-hos-oss.