Bilde fra møte

Danner ny allianse

Sammen rekrutterer de for over 70 mill. Nytt, nordisk samarbeid styrker kunders arbeid med rekruttering og bemanning av kommersielle medarbeidere og ledere i Norden. Bak NSRP står danske Sales Management ApS, svenske Swesale Rekrytering & Bemanning AB og norske B2B Salg AS. Gruppen har en samlet omsetning  på i drøyt 71 milloner kroner og 21 faste … Continued

Sammen rekrutterer de for over 70 mill.

Nytt, nordisk samarbeid styrker kunders arbeid med rekruttering og bemanning av kommersielle medarbeidere og ledere i Norden.

Bak NSRP står danske Sales Management ApS, svenske Swesale Rekrytering & Bemanning AB og norske B2B Salg AS. Gruppen har en samlet omsetning  på i drøyt 71 milloner kroner og 21 faste ansatte.

NSRP fokuserer på profiler innenfor salg, markedsføring og ledelse. Gruppens mangeårige erfaring, internasjonale rekkevidde og lokale ekspertise og nettverk, gjør den i stand til å identifisere, tiltrekke og velge ut markedets dyktigste, kommersielle  medarbeidere.

Hele poenget med NSRP er å kunne tilby våre tjenester i hele Norden. På denne måten kan vi enkelt og kundevennlig betjene nordiske avtaler, forteller Mona Hauge, daglig leder i B2B Salg AS, som er eksklusiv NSRP-partner i Norge.

Ved siden av rekrutterings- og bemanningstjenester, tilbyr NSRP salgsrådgivning, strukturert salgstrening og ledertrening, individuell salgs- og ledercoaching, employer branding, HR-rådgivning, samt karriererådgivning.

Partnerne i NSRP har til felles at de følger bransjeledende beste praksis rekrutteringsprosesser, har salg som fag og har ledere og medarbeidere med lang internasjonal erfaring innen salg, salgsledelse og salgsorientert toppledelse.