Bilde fra ONS
Arrangement, HMS, HR, Trainingportal Trude Bergum Stanger Foto: Mintra Trainingportal

Trainingportal Competence Days

Programmet er klart.

Tirsdag 29. og onsdag 30. april inviterer Mintra Trainingportal til en spennende samling i Stavanger, når Trainingportal Competence Days arrangeres for tredje gang.

Vi er stolte av å presentere årets program, der vi har fått med oss foredragsholdere fra blant annet COSL, Aibel, Tess, VNG og Industri Energi. I tillegg vil du i løpet av disse to dagene få en oppdatering på ny funksjonalitet på Trainingportal, og en oversikt over nye og aktuelle kurs på portalen.

Nytt av året er at vi legger inn en økt med Petcha Kutcha. Dette er korte og konsise presentasjoner – 20 slides à 20 sekunder per foredrag, med tema knyttet til læring og kompetanse.

Og sist men ikke minst så er Trainingportal Competence Days en flott anledning til å møtes og diskutere med kolleger som jobber med kurs og kompetanse innenfor oljeindustrien.

Klikk her for å lese mer.

Denne artikkelen er skrevet av Mintra Group som er kunde av enerWE AS

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.
Annonse
Ads banner