HLR5- Total safety
Arrangement, HMS, Kurs & Kompetanse, Total Safety Vibecke Alvestad Foto: Total Safety

Tør å bry deg!

I Norge dør ca. 2500 mennesker av plutselig hjertestans utenfor sykehus hvert år. Tør å bry deg, bli en livredder!

Total Safety bidrar sammen med andre samarbeidspartnere til Stavanger Sentrums fokus på «Den Europeiske hjertestarterdagen» i morgen fredag 16. oktober.

– Dette er et flott arrangement der alle har fokus på livreddende førstehjelp i en hjertestans-situasjon. Det passer ekstra bra at ERC (European Resuscitation Council) slapp nye guidelines i dag, samt  ABCHjelp nylig har fått «GO» av AMK til sitt spennende livredder/hjertestarter-prosjekt, sier Vibecke Alvestad i Total Safety, som selv skal stå på stand i Stavanger sentrum i morgen, fredag, sammen med ABCHjelp.

Arrangementet varer fra kl. 11.00 til 19.00 og det vil være aktivitet i hele sentrum.
Se program for dagen.

– På vår stand har vi utstilling og informasjon om hjertestarter og dens viktige funksjon i gjenopplivings-fasen. ABCHjelp vil kunne informere om hvordan bli en livredder som kan bidra til å hjelpe til at AMK har flere ressurser å spille på. Dette er kjempespennende og kan bidra til økt overlevelse ved hjertestans. Ta en tur til Stavanger sentrum i morgen, vi står i Østervåg ved Oliviers & CO, det er også aktivitet på Domkirkeplassen, avslutter Vibecke Alvestad, kurskoordinator/prosjektleder i Total Safety.

Stikkord: ,

Denne artikkelen er skrevet av Total Safety AS som er kunde av enerWE AS

Total Safety AS

Total Safety er et selskap innen krise- og beredskapshåndtering og leverer tjenester til alle nivåer i beredskapsorganisasjonen. Emergency Log Unit (ELU) er en applikasjon som brukes som styringsverktøy til krisehåndtering. Denne programvaren er utviklet av Total Safety AS i samarbeid med Enovate.

Selskapet besitter kompetanse innen fagfelt som kreves for å drifte en beredskapsorganisasjon. Alle nivå i organisasjonen trenes, dimensjoneres og kvalitetssikres gjennom øvelser og dynamiske treningsprogram målt opp mot det til enhver tid gjeldende risikobildet i virksomheten.

Målet er å bistå kunden med å bygge egen beredskap gjennom en proaktiv tilnærming. Alle ansatte i Total Safety har bakgrunn fra operative tjenester. Selskapet har kompetanse innen krisehåndtering, beredskapshåndtering, risikostyring og HMS arbeid.

Se mer informasjon på totalsafety.no.
Annonse
Ads banner