Elu-bilde
HMS, Kontrakter, Total Safety Vibecke Alvestad

Tar beredskap på alvor!

Ny kunde for Total Safety.

– Total Safety AS signerte i oktober 2015 en 3 års kontrakt med Ocean Installer AS, sier daglig leder Rune Aadnøy.

Ocean Installer har høyt fokus på en bærekraftig sikkerhetskultur i selskapet. Tidligere har Ocean Installer outsourcet deler av sin totale beredskap. Total Safety ble valgt som leverandør  for å øve opp kunnskaper og ferdigheter innen alle deler av Ocean Installers beredskapsorganisasjon. Målsetting: Drifte total beredskap med egne ansatte.

– Vi har gjennom 3 måneder jobbet med styrende dokumentasjon og opplæring av roller i alle deler av beredskapsorganisasjonen. Kontrakten omfatter  Ocean Installer’s  virksomheter i Norge, UK og USA. På bakgrunn av brukervennlighet og økonomi har Ocean Installer også valgt å bytte sitt daværende krise- og beredskapsverktøy til vår egen beredskap software ELU (www.logunit.com). Vi ser frem til et spennende samarbeid i de neste 3 år, avslutter Aadnøy.

Stikkord: , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Total Safety AS som er kunde av enerWE AS

Total Safety AS

Total Safety er et selskap innen krise- og beredskapshåndtering og leverer tjenester til alle nivåer i beredskapsorganisasjonen. Emergency Log Unit (ELU) er en applikasjon som brukes som styringsverktøy til krisehåndtering. Denne programvaren er utviklet av Total Safety AS i samarbeid med Enovate.

Selskapet besitter kompetanse innen fagfelt som kreves for å drifte en beredskapsorganisasjon. Alle nivå i organisasjonen trenes, dimensjoneres og kvalitetssikres gjennom øvelser og dynamiske treningsprogram målt opp mot det til enhver tid gjeldende risikobildet i virksomheten.

Målet er å bistå kunden med å bygge egen beredskap gjennom en proaktiv tilnærming. Alle ansatte i Total Safety har bakgrunn fra operative tjenester. Selskapet har kompetanse innen krisehåndtering, beredskapshåndtering, risikostyring og HMS arbeid.

Se mer informasjon på totalsafety.no.
Annonse
Ads banner