Statoil sendte sms til kreftrammet kvinne

«Din stilling er outsourcet». En brystkreftrammet kvinne fikk en SMS fra Statoil mens hun var innlagt på sykehus. Beskjeden var at stillingen hennes var besluttet outsourcet. Kvinnen befant seg på Stavanger universitetssjukehus, sterkt preget av smerter og morfin etter å ha fått rekonstruert et bryst, skriver Stavanger Aftenblad. I en tekstmelding fra Statoil fikk hun … Continued

«Din stilling er outsourcet».

En brystkreftrammet kvinne fikk en SMS fra Statoil mens hun var innlagt på sykehus. Beskjeden var at stillingen hennes var besluttet outsourcet.

Kvinnen befant seg på Stavanger universitetssjukehus, sterkt preget av smerter og morfin etter å ha fått rekonstruert et bryst, skriver Stavanger Aftenblad.

I en tekstmelding fra Statoil fikk hun beskjed om at stillingen hennes var outsourcet, sammen med 68 i personalavdelingen i Statoil. Stillingene ble overført til leverandøren Zalaris.

Nyheten hadde hun allerede lest flere timer tidligere på nettet. Men fordi ingen i Statoil hadde kontaktet henne, regnet hun med at det ikke gjaldt henne.

Kvinnen er én av flere som har saksøkt Statoil med krav om å få stillingen i selskapet tilbake etter å ha blitt outsourcet.