Bilde fra Svalbard

Statnett-ansatt savnet

Kom bort fra scooterfølget. En av Statnetts medarbeidere er savnet etter at han kom bort fra snøscooterfølget sitt under ledningsbefaring i går ettermiddag. Det pågår en leteaksjon som er ledet av politiet, melder Statnett. De var fire personer på befaring på 132 kV-ledningen Skibotn – Guolas som kom fra hverandre. Snø og vind ga lav … Continued

Kom bort fra scooterfølget.

En av Statnetts medarbeidere er savnet etter at han kom bort fra snøscooterfølget sitt under ledningsbefaring i går ettermiddag. Det pågår en leteaksjon som er ledet av politiet, melder Statnett.

De var fire personer på befaring på 132 kV-ledningen Skibotn – Guolas som kom fra hverandre. Snø og vind ga lav sikt og spor som raskt føyket igjen.

Jeg er veldig glad for at tre har kommet seg trygt ned fra fjellet, og håper også at sistemann snart er oppsporet i god behold, sier konserndirektør Øivind Rue.

Den savnede er godt kledt og har mye erfaring i å ferdes til fjells.

Det er politiet som leder leteaksjonen, og vi gjør det vi kan for å bistå dem med informasjon og annet de måtte be om, sier Rue. To av våre medarbeidere er nå på vei til området på snøscooter etter anmodning fra politiet.