Standard Online
HMS, Standard Online Marlen Eivindsen Foto: enerWE

Standarder forenkler arbeidsdagen

Slik får du enklere tilgang.

For å gjøre det enklere for de av dere som jobber innenfor boring og brønn, har Standard Online nå opprettet flere standardsamlinger.

Vi har opprettet flere standardsamlinger som gir en oversikt over de viktigste standardene innenfor ulike felt, forteller Jens O. Gran, Prosjektleder i Standard Norge. Du kan abonnere på alle standarder i samlingen eller plukke og velge de du ønsker.

Alltid nyeste utgave tilgjengelig

Gjennom abonnementet har du alltid tilgang til den nyeste utgaven av en standard, forteller Hanne Winger Kalstad, Markedsansvarlig i Standard Online. Det gir en ekstra trygghet, samtidig som det bidrar til at brukerne av standardene kan jobbe mer effektivt.

Eksempler på standardsamlinger

Listen under viser eksempler på standardsamlinger. Alle standardsamlingene som vises i listen er relatert til boring og brønn.

  • Energi og petroleum – Boring – NORSOK-standarder
  • Energi og petroleum – Boring – Norsk Standard ( NS og NS – EN )
  • Energi og petroleum – Boring – ISO – standarder
  • Energi og petroleum – Boring – API – standarder
  • Energi og petroleum – Boring – DNV – standarder
  • Energi og petroleum – Boring – IEC – standarder
  • Energi og petroleum – Boring – Andre refererte NORSOK – standarder

Klikk her for mer informasjon om innholdet i standard-samlingene.

Denne artikkelen er skrevet av Standard Online som er kunde av enerWE AS

Standard Online

Standard Online er totalleverandør av standarder til hele det norske samfunn, til bedrifter og organisasjoner, offentlig forvaltning, skoler, universiteter og enkeltpersoner. Standard Online skal tilfredsstille kundenes behov for standarder og tilleggsprodukter som gjør det lettere å ta standardene i bruk. Vi tilbyr et bredt spekter av norske, utenlandske og internasjonale standarder blant annet fra NS, ISO, NEK, IEC, NORSOK, ASTM, ASME, API, IEEE, BSI, NFPA, AiAG, CSA, AGA, AWS, ACI, CFR, NACE, MSS, ASCE og AS.
Annonse
Ads banner