Standard Norge
HMS, Standard Online Katrine Nyrud Foto: enerWE

Standard Online på HMS-konferansen

Utstillerstand nr. 8

Oljebransjens HMS-konferanse arrangeres i Stavanger den 18. og 19. februar. Konferansen arrangeres av Offshore Media Group i samarbeid med Mintra Trainingportal.

Vi deltar med utstillerstand på årets konferanse, forteller Marlen Eivindsen i Standard Online til enerWE.no. Du kan besøke oss på stand nummer 8.

Konferansen samler mer enn 220 deltakere fra oljebransjen, og mye tyder på at konferansen også i år blir blant de viktigste møteplassene for alle som jobber med HMS i oljebransjen.

Denne artikkelen er skrevet av Standard Online som er kunde av enerWE AS

Standard Online

Standard Online er totalleverandør av standarder til hele det norske samfunn, til bedrifter og organisasjoner, offentlig forvaltning, skoler, universiteter og enkeltpersoner. Standard Online skal tilfredsstille kundenes behov for standarder og tilleggsprodukter som gjør det lettere å ta standardene i bruk. Vi tilbyr et bredt spekter av norske, utenlandske og internasjonale standarder blant annet fra NS, ISO, NEK, IEC, NORSOK, ASTM, ASME, API, IEEE, BSI, NFPA, AiAG, CSA, AGA, AWS, ACI, CFR, NACE, MSS, ASCE og AS.
Annonse
Ads banner