Energi, HMS, Kurs & Kompetanse, LR Consulting Arve Sandve Foto: enerWE

Spar penger med Energy Management

..og øk konkurranseevnen!

Diego Ramirez er seniorkonsulent i Lloyd’s Register Consulting, og forklarer her hvorfor Energy Management er nøkkelen til mange typer suksesser i bedriften.

Målet er å oppnå effektiv energiutnyttelse og å redusere gassutslipp. Dette fordrer samspill mellom bedriftens teknologi, arbeidsstruktur, mennesker og kultur, forklarer Ramirez.

De knappe energiressursene må brukes klokt

Ved å kutte i forbruk vil organisasjonen til slutt se reduksjon i operasjonelle kostnader, for eksempel lavere karbonavgifter. Disse forbedringene internt, og redusert miljøavtrykk, fører igjen til økt konkurranseevne i markedet, mener Ramirez.

Engasjerte ledere er nødvendig

For å lykkes med Energy Management, som med alt annet, er en genuint engasjert og involvert ledelse helt avgjørende, avslutter seniorkonsulenten.

Stikkord: , ,

Denne artikkelen er skrevet av Lloyd’s Register Consulting som er kunde av enerWE AS

Lloyd’s Register Consulting

Lloyd’s Register Consulting (LR Consulting) er konsulentenheten i Lloyd’s Register Group, som i mer enn 250 år har bidratt til å skape en sikrere verden. Gruppen har ca 9000 ansatte fordelt på 227 kontor i 80 land. I Norge har selskapet kontorer følgende steder: Kjeller, Sandvika, Stavanger, Bergen, Trondheim og Sunndalsøra. LR Consulting bistår kunder med risikostyring samt gjennomfører tekniske og organisatoriske analyser for å forbedre sikkerhet og pålitelighet. Selskapene som tidligere het Scandpower og ODS er nå del av LR Consulting.
Annonse
Ads banner