Bilde av Hugo Halvorsen

Samarbeid for Sikkerhet

Ny foredragsholder bekreftet. Høydekonferansen arrangeres i Stavanger den 5. og 6. mai 2015. Hugo Halvorsen er daglig leder i Samarbeid for Sikkerhet. Programkomitéen for Høydekonferansen har invitert Halvorsen som foredragsholder på konferansen. Vi er glade for at Hugo Halvorsen har takket ja til å fortelle om hvordan Samarbeid for Sikkerhet jobber med arbeid i høyden, forteller Tore Rønstad, Leder … Continued

Ny foredragsholder bekreftet.

Høydekonferansen arrangeres i Stavanger den 5. og 6. mai 2015.

Hugo Halvorsen er daglig leder i Samarbeid for Sikkerhet. Programkomitéen for Høydekonferansen har invitert Halvorsen som foredragsholder på konferansen.

Vi er glade for at Hugo Halvorsen har takket ja til å fortelle om hvordan Samarbeid for Sikkerhet jobber med arbeid i høyden, forteller Tore Rønstad, Leder personell sertifisering i SOFT Sertifisering og medlem i programkomitéen for konferansen.

De 30 første som melder seg på konferansen får NOK 2.000,- i rabatt.

Mange har allerede meldt seg på, og flere bedrifter har også booket seg inn med utstillerstand. Dette er den viktigste møteplassen for alle som jobber i høyden, og vi ser frem til en spennende konferanse forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no.

Høydekonferansen er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS og enerWE.no. AAK er initiativtaker til konferansen.