Marit Kittilsen - Skagerak 1024 576
Arrangement, Energi, HMS TEAM Nordmarka AS

Risiko ved arbeid i høyden

Erfaringer fra energibransjen.

Marit Kittilsen er HMSK-sjef i Skagerak Energi, og en av foredragsholderne på Høydekonferansen i Stavanger den 1. og 2. april.

Kittilsen er utdannet maskiningeniør og jobbet i  ti år som konstruktør og prosjektleder med utvikling og bygging av produksjonsmaskiner.

Etter dette har hun opparbeidet seg mer enn 15 års erfaring fra HMS-feltet, både innenfor beredskap og kvalitet som revisjonsleder i Det Norske Veritas, og som Senior Vice President HSE and quality i tidligere Grenland Group (nå Agility Group).

Nå jobber Kittilsen som HMSK-sjef i Skagerak Energi, og programkomitéen for Høydekonferansen har utfordret henne til å dele erfaringer fra Risikoforståelse og risikovurderinger i energisektoren.

Høydekonferansen er et initiativ fra AAK. Konferansen arrangeres av TEAM Nordmarka AS. Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner