Møt salgssjefen hos CAN

Deltar med utstillerstand på Høydekonferansen. Høydekonferansen arrangeres i Stavanger den 1. og 2. april. Her møtes både oljebransjen, energibransjen og bygg- og anleggsbransjen for erfaringsoverføring og motivasjon. Konferansearrangøren legger opp til nettverksbygging før, under og etter Høydekonferansen og vi har derfor intervjuet flere av deltakere på arrangementet. Hva er ditt ansvarsområde på jobb? Jeg salgssjef hos CAN … Continued

Deltar med utstillerstand på Høydekonferansen.

Høydekonferansen arrangeres i Stavanger den 1. og 2. april. Her møtes både oljebransjen, energibransjen og bygg- og anleggsbransjen for erfaringsoverføring og motivasjon.

Konferansearrangøren legger opp til nettverksbygging før, under og etter Høydekonferansen og vi har derfor intervjuet flere av deltakere på arrangementet.

Hva er ditt ansvarsområde på jobb?

Jeg salgssjef hos CAN AS. Der jeg har det overordnete ansvaret for all salg og forretningsutvikling.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg prøver å få til mye natur og friluftopplevelser med min samboer og barna våre. Samtidig er jeg meget opptatt å vedlikeholde hjertepumpa i form av sykling, svømming og løping.

Hva er din forventning til Høydekonferansen?

Jeg har store forventinger. Arbeid i Tau (AIT) er en nisjebransje og det er flott at vi har en arena der AIT leverandører kan møtes. Jeg ser frem til å møte mange spennende mennesker, høre på gode innlegg, utveksle erfaringer og ikke minst diskutere utfordringer i denne bransjen.

Du møter Lars og mange andre på Høydekonferansen i Stavanger den 1. og 2. april.

Høydekonferansen er et initiativ fra AAK i samarbeid med TEAM Nordmarka AS.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.