Inge Asgeir Alme 1024_576
HMS, Kontrakter, LR Consulting Inge Alme Foto: Lloyd's Register

Lloyd’s Register vinner global avtale med Statoil

HMS-studier og plattformteknologitjenester er blant de kjøpte tjenestene.

Avtalen innebærer kjøp av plattformteknologitjenester og HMS-studier. Lloyd’s Register skriver i en pressemelding at samarbeidet vil bidra til tryggere og mer effektive operasjoner.

Dekker Statoils totale prosjektportefølje

Avtalen mellom Lloyd’s Register og Statoil er gjeldende fra 10. november 2015 og dekker Statoil sin totale prosjektportefølje fra nybygg til modifikasjoner på eksisterende installasjoner. Aktuelle tjenester i avtalen er sikkerhetsstudier, plattformteknologitjenester og tekniske inspeksjoner, inklusive utsteding av sertifikater for nybygg, leverandørinspeksjoner og tredjepartsinspeksjoner av materialer og utstyr.

– Vi er glade for å ha sikret oss denne avtalen med Statoil, og dette er en viktig milepæl i vårt lange samarbeid. Vi tror avtalen vil være svært gunstig for begge parter i vår felles innsats for å øke sikkerheten og effektiviteten i olje- og gassindustrien, sier Inge Alme, salgsdirektør i Lloyd’s Register i meldingen.

Legger global ramme

Kontrakten gjør at Lloyd’s Register kan levere konkurransedyktige tilbud på tjenester til Statoil-prosjekter både onshore og offshore. Den legger også rammene for hvordan Statoil-enheter i alle deler av verden kan bestille tjenester fra Lloyd’s Register.

– Avtalen dekker hele Lloyd’s Register sitt tilbud av tjenester, fra sikkerhetsstudier og inspeksjonstjenester, til tekniske tjenester knyttet til verifikasjon, validering, klassifisering etc. Den bygger på vårt lange og vellykkede samarbeid med Statoil og gir basis for å utvikle samarbeidet videre i årene som kommer, avslutter Alme.

Stikkord: , ,

Denne artikkelen er skrevet av Lloyd’s Register Consulting som er kunde av enerWE AS

Lloyd’s Register Consulting

Lloyd’s Register Consulting (LR Consulting) er konsulentenheten i Lloyd’s Register Group, som i mer enn 250 år har bidratt til å skape en sikrere verden. Gruppen har ca 9000 ansatte fordelt på 227 kontor i 80 land. I Norge har selskapet kontorer følgende steder: Kjeller, Sandvika, Stavanger, Bergen, Trondheim og Sunndalsøra. LR Consulting bistår kunder med risikostyring samt gjennomfører tekniske og organisatoriske analyser for å forbedre sikkerhet og pålitelighet. Selskapene som tidligere het Scandpower og ODS er nå del av LR Consulting.