Essenticon
Essenticon, HMS Thomas Meinich Andreassen Foto: Essenticon

Ledig stilling: Kjemiingeniør

Muligheter i nye bransjer.

Det har vært mye fokus på arbeidsmarkedet i offshore den siste tiden. Flere selskaper permitterer og andre vurderer hvordan en skal takle fremtidige utfordringer i næringen. Nye jobb muligheter kan finnes i andre næringer.

Vi trenger en ansvarlig og energisk kjemiingeniør for å styrke vår konsulentavdeling her ved vårt kontor i Sandefjord, sier Thomas Meinich Andreassen, daglig leder i Essenticon AS. Vi har kjemiingeniører og rådgivere som er spesialister på kjemikalier, kjemikaliebehandling, toksikologi og tilhørende lovgivning.

Essenticon AS utvikler og selger programvaren SafeUse – et av markedets ledende styringsverktøy for kjemikalier og HMS-dokumentasjon. Selskapet er en ledende leverandør av applikasjoner som oppretter, behandler og distribuerer sikkerhetsdatablad. Løsningene kombinerer nyskapende IT-løsninger og ekspertise innen toksikologi og regelverk. Kundesegmentet dekker et stort spekter av selskaper, fra oljeselskaper, offshore-selskaper og farmasøytisk industri til fylkes kommuner og mellomstore selskaper i og utenfor Norge.

Du har kanskje bakgrunn fra kjemi- og ingeniøryrket, eller har i dag HMS-ansvaret i en større organisasjon. Du må ha gode kunnskaper om EUs- /nasjonalt regelverk innen kjemikalier (REACH/CLP).

Arbeidsoppgaver

  • Utarbeide og revidere sikkerhetsdatablader (SDB) for våre kunder.
  • Rådgivende rolle innen REACH/CLP regelverk – internt og eksternt.
  • Holde eksterne kurs innen kjemikalieregelverket.
  • Være med å utvikle Essenticon til å bli et ledende selskap innen vårt fagfelt i og utenfor Norge.
  • Kundekontakt.

Kvalifikasjoner

  • Gode kunnskaper om kjemikalieregelverk både nasjonalt og i EU.
  • Bakgrunn fra kjemi, ingeniørfag, HMS/yrkeshygiene eller tilsvarende.
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper. Andre språk en fordel.
  • Relevant erfaring fra lignende arbeid kan kompensere for manglende utdannelse.

Ta kontakt med Thomas Meinich Andreassen på telefon 90019101 eller epost tandreassen@essenticon.com for mer informasjon.

Denne artikkelen er skrevet av Essenticon som er kunde av enerWE AS

Essenticon

Essenticon AS er en ledende leverandør av programvare for kjemikaliestyring og dokumentasjon.

Vårt program SafeUse kombinerer smarte IT løsninger med ekspertise innen toksikologi og regelverk.

SafeUse er et elektronisk styringsverktøy som blant annet inkluderer stoffkartotek, enkel og utvidet risikovurdering og miljøregnskap.

Kundesegmentet dekker et stort spekter av selskaper, fra noen av verdens største oljeselskaper, offshore selskaper og farmasøytisk industri til fylkes kommuner og annen industri i og utenfor Norge.

Annonse
Ads banner