HMS, Kontrakter, Leverandør Trond Eliassen Foto: News On Request

Lager film om oljevern

News On Request vinner viktig kontrakt.

Singapore, Florida, Rio, London og Southampton er bare noen av stedene News On Request har besøkt for å gjøre opptak til filmen som presenterer virksomheten til Oil Spill Response Ltd. (OSRL). Filmen leveres på fem forskjellige språk, deriblant Arabisk og Portugisisk.

Det er en svært spennende utfordring for oss å konkurere med medieleverandører på et internasjonalt nivå. En av grunnene til at OSRL velger News On Request, er nok at vi har bygd opp en inngående kunnskap om den internasjonale olje- og energibransjen, og om beredskapsarbeid spesielt, sier daglig leder Trond Eide.

Mer enn 160 internasjonale olje- og energiselskaper er medlemmer i Oil Spill Response Ltd. Selskapet, som har baser over hele verden, har i flere år benyttet News On Request som leverandør av film og visuelle tjenester.

Vi har etterhvert gjort mange produksjoner for OSRL som de benytter på daglig basis overfor beslutningstagere og sine samarbeidspartnere. Vi er selfølgelig stolte av de gode tilbakemeldingene vi får, og det faktum at de kommer tilbake og gir oss nye utfordringer som dette, avslutter Eide.

Denne artikkelen er skrevet av News On Request som er kunde av enerWE AS

News On Request

News On Request har inngående kjennskap til petroleumsindustrien i Norge og internasjonalt. Selskapet har over flere år levert filmer og audiovisuelle tjenester til de største aktørene i næringen, som Eni, Statoil, Bp, Oil Spill Response, Shell, NOFO m.fl. I tillegg har News On Request produsert en rekke prisvinnende filmer og fjernsynsprogram. Prekvalifisert leverandør gjennom Achilles JQS.
Annonse
Ads banner