Bilde av Vibecke Alvestad
HMS, Total Safety Rune Aadnøy

Hva gjør du hvis hjertet stopper?

La oss ta en prat på ONS.

Total Safety er en ledende leverandør av kurs og opplæring innen førstehjelp, hjertestarter, brannvern og beredskap i Norge.

Våre medarbeidere har lang erfaring fra operativ tjeneste innen ambulanse, AMK, politi og brannvern, forteller Vibecke Alvestad, Ansvarlig for salg og markedsføring i Total Safety.

Total Safety har ikke utstillerstand på ONS, men kommer til å være tilstede på arrangementet med flere ansatte.

Vi vil gå rundt og prate med eksisterende og potensielle kunder, forteller Alvestad.

Alvestad oppfordrer til å ta kontakt.

Dersom du skal på ONS, enten som utstiller eller som besøkende, så ta gjerne kontakt. Vi slår gjerne av en uformell prat om HMS.

Hva gjør du hvis en kollegas hjerte stopper? Vi kan gi deg noen enkle råd og verktøy som kan redde liv, avslutter hun.

Denne artikkelen er skrevet av Total Safety AS som er kunde av enerWE AS

Total Safety AS

Total Safety er et selskap innen krise- og beredskapshåndtering og leverer tjenester til alle nivåer i beredskapsorganisasjonen. Emergency Log Unit (ELU) er en applikasjon som brukes som styringsverktøy til krisehåndtering. Denne programvaren er utviklet av Total Safety AS i samarbeid med Enovate.

Selskapet besitter kompetanse innen fagfelt som kreves for å drifte en beredskapsorganisasjon. Alle nivå i organisasjonen trenes, dimensjoneres og kvalitetssikres gjennom øvelser og dynamiske treningsprogram målt opp mot det til enhver tid gjeldende risikobildet i virksomheten.

Målet er å bistå kunden med å bygge egen beredskap gjennom en proaktiv tilnærming. Alle ansatte i Total Safety har bakgrunn fra operative tjenester. Selskapet har kompetanse innen krisehåndtering, beredskapshåndtering, risikostyring og HMS arbeid.

Se mer informasjon på totalsafety.no.
Annonse
Ads banner