Lucas2
HMS, Total Safety Rune Herringbotn Foto: Total Safety

Hjerte- og lungeredning i fokus

Vellykket frokostmøte hos Total Safety.

Sist uke arrangerte Total Safety frokostmøte der hjerte- og lungeredning sto i fokus. Deltakerne fikk demonstrert og testet Lucas2, arbeidsverktøyet for mekanisk brystkompresjon.

Arrangementet gikk veldig bra. Gjestene var interesserte og ble aktivt med i den praktiske treningen, sier Vibeke Alvestad i Total Safety.

Fokus var på arbeidsforhold under pågående hjerte-lungeredning, sikkerhet under forflytning og garanti for rett frekvens/dybde på kompresjonene.

Alle kunne se at Lucas2 var et supert arbeidsverktøy i mange situasjoner, avslutter Alvestad.

For mer informasjon om Lucas2, tak kontakt med Total Safety. Se bilder fra arrangementet her.

Denne artikkelen er skrevet av Total Safety AS som er kunde av enerWE AS

Total Safety AS

Total Safety er et selskap innen krise- og beredskapshåndtering og leverer tjenester til alle nivåer i beredskapsorganisasjonen. Emergency Log Unit (ELU) er en applikasjon som brukes som styringsverktøy til krisehåndtering. Denne programvaren er utviklet av Total Safety AS i samarbeid med Enovate.

Selskapet besitter kompetanse innen fagfelt som kreves for å drifte en beredskapsorganisasjon. Alle nivå i organisasjonen trenes, dimensjoneres og kvalitetssikres gjennom øvelser og dynamiske treningsprogram målt opp mot det til enhver tid gjeldende risikobildet i virksomheten.

Målet er å bistå kunden med å bygge egen beredskap gjennom en proaktiv tilnærming. Alle ansatte i Total Safety har bakgrunn fra operative tjenester. Selskapet har kompetanse innen krisehåndtering, beredskapshåndtering, risikostyring og HMS arbeid.

Se mer informasjon på totalsafety.no.