HMS, Kurs & Kompetanse, RS Sjøredningsskolen RS Sjøredningsskolen Foto: enerWE

Disse pakkeløsningene skal hjelpe sjøfolk i en vanskelig situasjon

Går sammen om å tilby rimeligere pakkekurs.

RS Sjøredningsskolen og Trainor har gått sammen om å lage kurspakker som skal hjelpe skipselektrikere og maskinoffiserer i en vanskelig situasjon.

Bakgrunnen for samarbeidet er at det i 2017 blir forbudt å seile uten oppdaterte sertifikater som følge av lovendring i STCW-konvensjonen. Få rederier er villige til å ta kostnaden med å kurse folk i harde økonomiske tider, og mange som står uten jobb har ikke råd til å ta kosten med å oppdatere sertifikatene sine.

RS Sjøredningsskolen, Trainor, Best Western, Thon Hotel og Rent a Wreck i Horten har gått sammen for å hjelpe elektrikere og skipsoffiserer på veien.

– Vi har sett den situasjonen som nå har oppstått, tatt en  og gått inn i kompaniskap med lokale bedrifter. Med denne totale løsningen gir vi dyktige mennesker en bedre mulighet til å beholde og vedlikeholde kompetansen sin, sier Børre Jacobsen, daglig leder i RS Sjøredningsskolen.

Stikkord: , , ,

Denne artikkelen er skrevet av RS Sjøredningsskolen som er kunde av enerWE AS

RS Sjøredningsskolen

RS Sjøredningsskolen AS er et heleid datterselskap av Redningsselskapet og et resultat av at Norges Maritime Utdanningssenter (NMU) i Horten og Sjøredningsskolen i Stavern slo seg sammen i 2014.

Deres mål er å være den foretrukne leverandøren av sikkerhets- og beredskapskurs til offshore-, skip- og landbaserte industri og næringsliv. Redningsselskapet benytter i stor grad RS Sjøredningsskolen for opplæring av sine egne mannskaper. Noen av våre større kunder er Redningsselskapet, Color Line, PGS, Høyskolen Sørøst Norge og Bastø Fosen.

RS Sjøredningsskolen innehar godkjenning for sikkerhets- og beredskapsopplæring i henhold til Norsk olje og gass og Sjøfartsdirektoratet. Vi er også sertifisert i henhold til ISO 9001:2008 av Bureau Veritas Certification og kvalifisert av Achilles JQS som leverandør til offshoreindustrien.

Annonse
Ads banner