Essenticon, HMS, Kontrakter Thomas Meinich Andreassen Foto: enerWE

Derfor signerer nye kunder

Redusert kost og god HMS.

Situasjonen i oljebransjen er utfordrende. Likevel finnes det selskap som har god fart.

Vi leverer systemløsninger man trenger etter norsk lov, så selv om tidene er harde, er det fortsatt kunder som signerer, forteller Thomas Meinich Anderassen, daglig leder i Essenticon.

Siden i fjor har blant annet store selskaper som Total, Eni og FMC valgt styringsverktøy for kjemikalier fra Essenticon.

Vi går årlig gjennom vår database for å sikre at sikkerhetsdatablader og dokumentasjon er oppdatert til enhver tid. På denne måten sparer våre kunder tid og kostnader, samtidig som HMS ivaretas.

Meinich Andreassen forklarer at sikkerhetsdatablader er ferskvare, og derfor er det viktig at databasen kvalitetssikres så ofte som mulig, spesielt i forbindelse med endringer i regelverket. 

Stikkord: , ,

Denne artikkelen er skrevet av Essenticon som er kunde av enerWE AS

Essenticon

Essenticon AS er en ledende leverandør av programvare for kjemikaliestyring og dokumentasjon.

Vårt program SafeUse kombinerer smarte IT løsninger med ekspertise innen toksikologi og regelverk.

SafeUse er et elektronisk styringsverktøy som blant annet inkluderer stoffkartotek, enkel og utvidet risikovurdering og miljøregnskap.

Kundesegmentet dekker et stort spekter av selskaper, fra noen av verdens største oljeselskaper, offshore selskaper og farmasøytisk industri til fylkes kommuner og annen industri i og utenfor Norge.

Annonse
Ads banner