Forskning og utvikling Redaksjonen Foto: Future Home på Instagram

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /media/files/sites/spenstigweb.no/production/releases/20160504004023/web/app/themes/enerwe/templates/meta-entry.php on line 84

Styr kontoret vårt

De klarte de umulige.

Future Home, et lite gründerselskap fra Stavanger som utvikler smarthusløsninger er akkurat ferdig med den kanskje mest ambisiøse folkefinansieringskampanjen til dags dato i Norge.

Vi har forhåndssolgt smarthuspakker for over $200 000 og kjenner ikke til andre norske prosjekter som har fått til lignende bortsett fra kanskje film og spill, forteller Sigbjørn Groven, CFO i Future Home.

Det er muligens ny norsk rekord, spør han.

Han forteller at det ikke har vært lett å få budskapet ut.

Vi har hatt stuntet “styr kontoret vårt” som fortsatt er åpent. I løpet av perioden har vi hatt godt over tusen unike brukere fra hele verden innom “kontoret” vårt. I starten hadde vi også en skjult kaosknapp. Den måtte vi fjerne.

Det er ganske spesielt å komme på jobb og se at en kar fra Korea er inne og styrer kontoret vårt. Internett er fantastisk ting, og hjelper oss å nå ut til mange til tross for at vi ikke har så stor organisasjon.

Mange har spurt om «Styr kontoret vårt» har vært plagsomt,.

For oss er det kjekt at folk besøker oss og dermed får kjennskap til Future Home.

Det var på hengende håret at Future Home fikk igjennom kampanjen før deadlinen gikk ut.

Hadde fristen gått ville alle de som hadde støttet oss til nå fått pengene sine tilbake, så det var vinn eller forsvinn for Future Home.

Han forteller at de 60 dagene kampanjen har vart, har vært utrolig krevende.

Det har vært den mest spennende perioden i våre liv. Det er utrolig hva tøffe og uttalte målsettinger kan gjøre, og vi har vært tvunget til å få det til.

Vi har også lært utrolig mye om det å ta et produkt som vi har jobbet utrolig mye med for oss selv ut til folk, og fått verifisert at smarthus fra Future Home er noe folk vil ha, avslutter han.

Se også tidligere publisert videointervju.


Notice: Uninitialized string offset: 0 in /media/files/sites/spenstigweb.no/production/releases/20160504004023/web/wp/wp-includes/query.php on line 3920
Annonse
Ads banner