Startup er Peanuts

Idé blir til bedrift Startup Weekend er en global non-profit organisasjon, som holder entreprenørarrangementer over hele verden, hvor idé blir til bedrift i løpet av 54 timer. Dette kan være første betalende kunder, ferdig prototype eller konsept. Globalt er Startup Weekend den raskest voksende organisasjonen i verden som jobber mot å fremme entreprenørskap. Startup Weekend er … Continued

Idé blir til bedrift

Startup Weekend er en global non-profit organisasjon, som holder entreprenørarrangementer over hele verden, hvor idé blir til bedrift i løpet av 54 timer. Dette kan være første betalende kunder, ferdig prototype eller konsept. Globalt er Startup Weekend den raskest voksende organisasjonen i verden som jobber mot å fremme entreprenørskap.

Startup Weekend er et arrangement hvor mennesker med ulik faglig bakgrunn samles til en intensiv helg hvor de validerer sine ideér. På fredag kveld fremlegger de kommende entreprenørene idéene for alle deltagerne, som deretter stemmer på de beste. Deltagerne blir så delt opp i små team, som så bruker resten av helgen på å jobbe målrettet med å gjøre idéen til noe konkret. Mulighetene for å få en kickstart på bedriften er derfor mange.

Nettverksbygging og kunnskapsstøtte er vitale faktorer når man starter opp en bedrift eller lansere ett nytt prosjekt. På Startup Weekend finner gründere hverandre, og i tillegg vil mentorer med erfaring fra næringslivet veilede deltakerne hele helgen.

Tidspunkt for arrangementet er 24.-27. januar.

Påmelding og mer informasjon om Startup Weekend Stavanger finnes på deres nettsider: www.stavanger.startupweekend.org

Peanuts AS er en av flere bedrifter som sponser Startup Weekend Stavanger.

Kilde: Peanuts AS