På vingene med solenergi

Ren impuls. Solar Impulse gjør seg klar til verdens første flygning jorda rundt helt uten fossilt drivstoff, og ABB er med på moroa, melder selskapet. Den banebrytende reisen til Solar Impulse 2 (Si2) starter og stopper i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater. Si2 flys av Bertrand Piccard og André Borschberg og drives utelukkende … Continued

Ren impuls.

Solar Impulse gjør seg klar til verdens første flygning jorda rundt helt uten fossilt drivstoff, og ABB er med på moroa, melder selskapet.

Den banebrytende reisen til Solar Impulse 2 (Si2) starter og stopper i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater. Si2 flys av Bertrand Piccard og André Borschberg og drives utelukkende av energien solcellene på flyets kropp og vinger genererer. Ferden starter i mars og slutter i juli og vil stoppe flere steder i Asia, USA, Sør-Europa og Nord-Afrika på veien, for å promotere ren energi.

Fornybar energi og teknologien som skal til for å anvende den er viktig både for ABB og Solar Impulse-konseptet, og derfor er ABB et av de globale selskapene som er med på å støtte og promotere verdens første flygning jorda rundt ved hjelp av solenergi.

Følg ferden her.