FourPhase-gruppebilde
Forskning og utvikling, Fourphase, Internasjonalt, Kurs & Kompetanse, Oljeservice Giedre Malinauskaite Foto: FourPhase

Offshore Europe-suksess

Ser kundenes utfordring med nye øyne.

Da FourPhase bestemte seg for å være tilstede på en av verdens største olje- og gasskonferanser, visste de at de måtte tenke litt utenfor boksen for å få oppmerksomhet. Offshore Europe samler 1535 selskaper fra 44 land, og er et fantastisk sted å bygge nettverk.

Viste frem mysteriumsteknologien

FourPhase, som leverer utstyr som eliminerer problemsand og øker produksjonen ved å effektivisere sandproduserende oljebrønner, har sett viktigheten å være tilstede på Offshore Europe.

Vi klarte å få tak i de riktige bransjeaktørene som vi vet har behov for vår teknologi, men som kanskje ikke vet at den eksisterer, forteller Giedre Malinauskaite, markedssjef i FourPhase.

Messen hadde 55.947 industrirepresentanter fra 104 land, gir uendelige muligheter for å presentere ny teknologi og for å kjenne på pulsen i markedet.

Vi visste at det kunne være litt utfordrende å få tak i folk under selve messen. Derfor tok vi en beslutning på å samle alle de viktigste kontaktene og heller invitere dem til en uformell middag og minglekveld i Aberdeen sentrum etter at messelokalene stengte, forteller Malinauskaite.

Ble en suksess

Det var en kjempekveld! Vi møtte gamle og nye kontakter og fått mulighet til å lære mer om utfordringene våre kunder har når det gjelder sandhåndtering og fortelle dem hvordan vi kan hjelpe til ved bruk av vår patenterte DualFlow-teknologi, som fjerner sand kontinuerlig og gir økning i produksjonen. Vi var fem fra FourPhase som stilte og det var ca 30 kunder som kom innom å hilse på oss i løpet av kvelden, avslutter markedssjefen.

Stikkord: , ,

Denne artikkelen er skrevet av FourPhase som er kunde av enerWE AS

FourPhase

FourPhase er et teknologiselskap fra Os som har utviklet et eget system for håndtering av sand og sedimenter i oljeutvinningen.

Teknologien separerer olje og sand kontinuerlig, og unngår dermed at brønner tettes igjen. Dette sparer oljeselskapene for kostbare operasjoner og nedetid for å fjerne sand fra oljebrønner, og kan i tillegg øke produksjonsraten.

Annonse
Ads banner