Vindmølle AAK
AAK, Energi Leif Røv Foto: AAK

Norges råeste utsikt

Se bildene fra toppen.

Forrige uke var ett av AAK sine «vindteam» ute på Valneset og utførte inspeksjon og reparasjon på vindmølleblader for Blaaster Valsneset AS.

Blaaster sin 3MW DL 101 vindturbin er installert på Valsneset i Trøndelag, og er en av norges mestproduserende vindturbiner. Etter en lang og omfattende testperiode, ble turbinen satt i full kraftproduksjon fra februar 2013.

Klikk her for å se flere bilder fra oppdraget.

Teamet fra AAK bestod av Geir Plassen, Helge Diesen, og Morten Gjerstad, og prosjektet ble ledet av Håvard Lutdal. Vi har lyst til å vise dere noen luftige bilder fra jobben på Valneset, som også viser våre metoder for tilkomst for slike arbeidsoppdrag.

Vi er veldig fornøyde med hvordan Aak løste dette oppdraget, sier daglig leder i Blaaster Valsneset, Ove Pettersen.

Vi takker Blaaster Valneset AS for oppdraget, sier Leif Røv, Sales & Marketing Director i AAK AS.

Stikkord: , , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av AAK Energy Services som er kunde av enerWE AS

AAK Energy Services

AAK Energy Services leverer kunnskaps- og teknologibaserte tjenester for krevende miljøer. Høyt eller lavt – AAK Energy Services har kompetansen og løsningen på de mest krevende utfordringene! Fleksibiliteten i konsernet gjør at vi kan levere både høyt spesialiserte tjenester og større totalentrepriser. AAK Energy Services har bred erfaring og høyt kvalifiserte medarbeidere som gjør oss i stand til å sette sammen flerfaglige team med effektive metoder, utstyr og verktøy tilpasset det aktuelle oppdrag og kundens behov.
Annonse
Ads banner