Kaos etter strømstans

Turistene fikk svi. Et lynnedslag på Romerike førte til strømbrudd ved Oslo lufthavn søndag og problemer med bagasjeanlegget førte til forsinkelser. Det var flere korte strømbrudd på lufthavnen, og ett lengre i løpet av dagen. Rundt klokken 13 førte dette til problemer for bagasjebåndene. Systemet måtte startes på nytt. Vi har fått opp igjen det aller … Continued

Turistene fikk svi.

Et lynnedslag på Romerike førte til strømbrudd ved Oslo lufthavn søndag og problemer med bagasjeanlegget førte til forsinkelser.

Det var flere korte strømbrudd på lufthavnen, og ett lengre i løpet av dagen. Rundt klokken 13 førte dette til problemer for bagasjebåndene.

Systemet måtte startes på nytt. Vi har fått opp igjen det aller meste nå, men vi har ikke fått bekreftet at bagasjeanlegget er oppe og går igjen, sa vakthavende direktør ved Oslo Lufthavn, Ole Jørgen Holt Hanssen, til NTB like etter klokken 18 søndag.

Utfordringen er at det er mange som er ute og reiser, og vi får ikke kjørt bagasjen gjennom anlegget og ut til flyene.

Klokken 17, søndag, opplyste Hafslund til NRK at antall strømløse kunder på Romerike var redusert til 3.844 etter å ha vært over 5.000 i antall tidligere på dagen.

Kilde: NTB