Deltek Karin Thomsen Foto: Deltek Norge

– La elektromontøren registrere timene, mens han fortsatt henger i masten.

I store prosjekter i Olje- og energibransjen er tid viktig! Man vet at den minste forsinkelse kan få betydelige økonomiske konsekvenser og behovet for effektivisering er stort. En av de store tidsstyverne er ofte timeføring, derfor har Deltek nå utviklet app’en Maconomy Touch som gjør at du kan logge timer når som helst og hvor som helst.

Deltek_MaconomyTouch_App

enerWE tok en prat med Linda Løkke fra Deltek Norge som forteller at app’en er veldig brukervennlig og gjør unna registrering og godkjenning av timer og reiseregninger kjapt. – I tillegg kan du enkelt ta bilde av alle kvitteringer, legger hun til.

App’en oppdateres i sanntid, slik at man finner ønsket informasjon når man trenger det, og det på tvers av plattformer og bruksenheter.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Nødvendig for å tiltrekke seg de beste talentene

Deltek har ikke bare tenkt på brukervennlighet når de har utviklet app’en, men sett det som et nødvendig supplement i sin portefølje for prosjektstyringsverktøy i vår moderne tid.

– Vil du tiltrekke deg de beste talentene så er det viktig å tilpasse seg nye generasjoner – og tenke på fremtidens prosjektstyring. Unge arbeidstakere forventer at arbeidsverktøyet de bruker skal være smart og integrert IT – tilgengelig når det passer dem, ifølge Løkke. – I praksis kan konsulenten logge sine timer mens hun sitter på bussen eller elektromontøren mens han henger i masten.

Følg oss på Facebook

Stikkord: , , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Deltek som er kunde av enerWE AS

Deltek

Deltek er en ledende leverandør av forretningssystemer til kunnskapsbedrifter. 15.000 virksomheter og mer enn 2 millioner brukere i over 80 land, bruker daglig Deltek sine løsninger for å identifisere nye forretningsmuligheter, optimere deres ressursutnyttelse og forretningsprosesser og levere mer lønnsomme prosjekter.
Annonse
Ads banner