Porsche
Boredekksarbeiderfrue Foto: enerWE

Petters sæd rant gjennom gatene

#Boredekkesarbeiderfrue er en fake blogg som tar for seg store og små utfordringer i hverdagen som #boredekksarbeiderfrue.

Krise!!! Uønsket hendelse!!!

Det siste halvåret har vært helt jævlig. Først så selger boredekksarbeideren bilen vår (Porsche Cayenne, bilen som kan parkere overalt og som ikke trenger forholde seg til trafikkregler). Vi kjøpte fattigmannsbilen TESLA. Hele Stavanger kjører TESLA. Det er ikke rart at oljeprisen har gått i bakken. Ingen kjøper jo lenger bensin.

Deretter innfører boredekksarbeideren Vær-Sparsom-plakaten fordi han ønsker kjøre beredskapsøvelse på familieøkonomien. Vi skal liksom øve på en situasjon der han kan miste jobben. Det medfører at jeg ikke får lov til å shoppe like mye som tidligere. Kriiiiiise. Hver gang jeg shopper må jeg registrere det som en uønsket hendelse i Synergi.

Dynamikken er ødelagt

Ikke nok med det. Dynamikken i venninnegjengen vår er jo nå helt ødelagt. Mange av mennene har mistet jobben offshore. De går ikke lenger i rotasjon. Hadde de bare holdt seg hjemme og spilt Xbox og spist wienerbrød slik de gjør når de er offshore så hadde ting gått greit. Men de holder seg ikke innendørs. Ved lunsjtider står de opp, rusler en tur i byen og setter seg ned sammen med oss. Plutselig må vi som er hjemmeværende forholde oss til mennene våre også i hverdagen. Kriiise. Hvordan skal vi da kunne prate åpent over et glass champagne om verdensproblemer og om voksing, shaving og silikon når gutta alltid er tilstede.

Statoils Step-program på privaten

Boredekksarbeideren har også utvidet Vær Sparsom-plakaten med flere fotnoter. Han kaller fotnotene for STEP-programmet, og sikter til programmet som Statoil nå kjører. Slik jeg har forstått det så er STEP-programmet det motsatte av Kollega-programmet. I Kollega-programmet tar man vare på kollegaene. I STEP-programmet sparker man kollegaene.

Uansett. I vårt private STEP-program så kjører vi denne uken en beredskapsøvelse der vi ikke skal bruke en krone på mat.

Det er så mange ubrukelige frokostmøter i byen, sier Boredekksarbeideren. Her er det bare å STEPPE inn (derav STEP-programmet). Hvis noen spør hvem du er og hvor du jobber, så kan du bare si at du er fra Statoil, og at det du jobber med er så kjedelig at du ikke orker prate om det så tidlig på morgenen. Mest sannsynlig så får du et rundstykke med reker og majones.

Prisen er at du må sitte og høre på noen kjedelige foredrag, men du trenger jo ikke følge med. Dersom du sitter helt bakerst i rommet kan du sitte og spille kabal på Mac’en. Da tror de at du noterer.

Du bør forlate frokostmøtet litt før det slutter, ellers så kommer selgerne til å mase på deg slik at du ikke kommer deg videre til neste lunch & learn-møte.

Vi sparer også penger på middag denne uken.

Det er så mange ubrukelige konferanser i byen, sier Boredekksarbeideren. Her er det bare å STEPPE inn (derav STEP-programmet).

Kle deg i drakt, og bruk heftig utringing og kort skjørt. Hvis noen spør hvem du er og hvor du jobber, så kan du bare si at du er fra Statoil, og at det du jobber med er så kjedelig at du ikke orker prate om det på kveldstid.

Dersom utringingen er stor nok, så kan du også bli påspandert nok drinker på kvelden til at du ikke er trøtt og har vondt i hodet når du kommer hjem og vi skal legge oss.

Fra flaut til helt ok

I starten av uka var det litt flaut å spise og drikke gratis, men etter hvert så har det faktisk blitt helt greit.

Utfordringen er jo å få skaffet mat til ungene og au pairen. Her har vi gått for en litt annen modell. Au pairen har satt seg med en kaffekopp utenfor uterestaurantene i Vågen. Her sitter hun sammen med ungene våre og tjener faktisk ganske bra. Siden det er vi som har hentet au pairen til Norge, så tar vi en liten fee av det hun tjener. Hun bruker da resten av pengene til mat til seg selv og til ungene våre.

Vi er bedre enn resten av Norge

Som dere skjønner så klarer vi oss greit her i Stavanger, selv om mer enn 20.000 jobber har forsvunnet. Vi er jo bedre enn alle dere andre.

PS…Nå skal jo visstnok også en haug med late oljearbeidere satse på romfart….så det er håp. Jadda. Mulig jeg skal starte å blogge om romfart.

PS…Petter Stordalen sier til en landsdekkende avis at det er hans blod som renner i gatene. Jeg lurer på hva det var som rant i gatene da det var gode tider. Stordalens sæd? Det som er morsomt er at Oslo-folket synes det er bra med lav oljepris, for det gir lav rente.

Neste bloggpost

I neste bloggpost skal jeg blogge mer om pupp, sex og rumpe (for å skape trafikk på bloggen), og så skal jeg blogge litt at Hebbe Lille (Helge Lund) har mange likhetstrekk med de store figurene på den øya som Thor Heyerdahl seilte til.

Det opplyses om at både kommentarer og bloggpost er skrevet under fake navn. Ingenting er sant. Til og med oljeprisen er manipulert. Hilsen Boredekksarbeiderfrue.

Annonse
Ads banner