Digital Energy – Digitalisering av olje- og gassindustrien

Skaper industriell digitalisering vinnere som tar alt? Representerer den eksplosive utviklingen store muligheter eller utfordringer for norske virksomheter? Og hva med mennesket – vil det fortsatt være behov for kompetente medarbeidere i en digitalisert olje- og gassindustri?

Industrien tar i økende grad bruk stordata, kunstig intelligens og maskinlæring i alle deler av driften, nye applikasjoner blir utviklet og tatt i bruk raskere enn før – hvordan kan norsk olje- og gassindustri best dra nytte av denne utviklingen?

enerWE og Conventor har samlet noen av de skarpeste hodene i Norge for å belyse mulighetene som nå åpner seg, til den første Digital Energy-konferansen som arrangeres på Clarion Stavanger, 21 november 2018.

Equinor, Kongsberg Digital, DNV GL Veracity, A/S Norske Shell, Cognite, Aker Solutions, Digital Norway og mange flere kommer til Stavanger denne dagen – det er rett og slett duket for et toppmøte i industriell digitalisering.

Konferansen har møtt stor interesse i markedet, utstillingen er allerede utsolgt og vi har begrenset med plasser – sikre deg din billett i dag!