Bilde av kompass

Vi søker studenter

Har du lyst til å jobbe gratis? Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres i Stavanger den 21. og 22. oktober. Konferansen er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS og enerWE.no, med Deltek Nordic som hovedsponsor. Vi søker nå etter studenter som ønsker å bidra som medhjelpere på konferansen, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no. … Continued

Har du lyst til å jobbe gratis?

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres i Stavanger den 21. og 22. oktober. Konferansen er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS og enerWE.no, med Deltek Nordic som hovedsponsor.

Vi søker nå etter studenter som ønsker å bidra som medhjelpere på konferansen, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no.

Arbeidet er ikke betalt, men studentene kan delta på hele konferansen og festmiddagen.

Dette er en fin mulighet til å få faglig påfyll, forteller Kristiansen. I tillegg bygger man jo verdifullt nettverk.

Ta kontakt med enerWE.no (post @ enerWE.no) dersom du ønsker å delta som frivillig medhjelper på Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse.

Klikk her (og her) for å lese intervju med student som deltok som frivillig på Energy Communication Conference 2014 (en annen konferanse i regi av TEAM Nordmarka AS).