Høydekonferansen 2014
Arrangement, HR, Mintra Group Ivar Viktil Foto: enerWE

Trainingportal Competence Days

Konferanseprogrammet er klart!

Tirsdag 29. og onsdag 30. april inviterer Mintra Trainingportal til en spennende samling i Stavanger, når Trainingportal Competence Days arrangeres for tredje gang.

Vi er stolte av å presentere årets program, der vi har fått med oss foredragsholdere fra blant annet COSL, Aibel, Tess, VNG og Industri Energi, forteller Trude Bergum Stanger i Mintra Trainingportal.

I tillegg vil du i løpet av disse to dagene få en oppdatering på ny funksjonalitet på Trainingportal, og en oversikt over nye og aktuelle kurs på portalen.

20 slides à 20 sekunder

Nytt av året er at vi legger inn en økt med Petcha Kutcha. Dette er korte og konsise presentasjoner – 20 slides à 20 sekunder per foredrag, med tema knyttet til læring og kompetanse.

Bransjetreff

Trainingportal Competence Days er en flott anledning til å møtes og diskutere med andre som jobber med kurs og kompetanse innenfor oljeindustrien.

Mer informasjon

Klikk her for å lese mer.

Denne artikkelen er skrevet av Mintra Group som er kunde av enerWE AS

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.