TEAM enerWE er lønnsomt

Fikk ny kunde på nettverkstreff. Våren 2014 besøkte TEAM enerWE flere byer på en såkalt «roadtrip». Hensikten var å verve medlemmer til TEAM enerWE, samt å bidra til nettverksbygging og erfaringsoverføring. Vi er godt fornøyde med roadtrip’en, og fikk også nye kunder som direkte følge av roadtrip’en, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no. Dette … Continued

Fikk ny kunde på nettverkstreff.

Våren 2014 besøkte TEAM enerWE flere byer på en såkalt «roadtrip». Hensikten var å verve medlemmer til TEAM enerWE, samt å bidra til nettverksbygging og erfaringsoverføring.

Vi er godt fornøyde med roadtrip’en, og fikk også nye kunder som direkte følge av roadtrip’en, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no.

Dette er noe vi absolutt skal gjøre igjen.

Det var ikke bare enerWE AS som fikk nye kunder som følge av roadtrip’en.

Vi deltok på TEAM enerWE-arrangementet i Oslo, forteller Erik Ræstad, som leder WeVideo i Europa – et selskap som tilbyr nettskyløsninger for videoproduksjon.

Vi kjenner godt til gutta som står bak enerWE og hva de har fått til tidligere, og vi ville høre mer om deres satsing på enerWE.

Ræstad er veldig fornøyd med at de deltok på nettverkstreffet i Oslo.

Gutta i TEAM enerWE gav oss muligheten til å presentere WeVideo for en rekke potensielle kunder, og det gav full pott.

Ræstad traff blant annet en representant fra et internasjonalt mediekonsern for første gang på nettverkstreffet til TEAM enerWE. Gjennom dette møtet fikk han etter hvert muligheten til å presentere WeVideos løsninger for konsernets ledelse.

Som en direkte følge av at vi deltok på nettverkstreffet til TEAM enerWE, har vi nå signert med en viktig internasjonal aktør i mediesektoren, forteller Ræstad.

Vi er meget fornøyde med å ha tatt del i TEAM enerWE sitt nettverkstreff. Nå ser vi frem til å komme gang med oppdraget vi fikk som følge av dette, avslutter Ræstad.