Trainingportal Competence Days
Arrangement, HR, Trainingportal Trude Bergum Stanger Foto: Mintra Trainingportal

Studenter på #TCD2014

En flott mulighet for å kombinere teori og praksis.

I tillegg til deltagere fra oljeindustrien er også to studenter fra Universitet i Oslo med på Trainingportal Competence Days i år. Ida Hval og Karoline Helsing studerer begge master i pedagogikk ved Universitetet i Oslo, retning kommunikasjon, design og læring.

Ida og Karoline har tidligere vært i fem ukers praksis hos iSURVEY, som denne våren har jobbet med å implementere Trainingportal.

Vi har blant annet laget en innføring i bruk av Trainingportal, 6 ulike opplæringsmoduler og vært med å bygge opp kompetansematrisen hos iSURVEY.

Ida og Karoline hadde i forkant av konferansen forventinger til å forstå mer av kompetanseutvikling i oljeindustrien, og et ønske om å få mer innsikt og en bredere forståelse av Trainingportal som verktøy.

Konferansen gir samtidig en mulighet for å kunne utveksle ideer rundt bruk og en mulighet for å knytte kontakter blant andre brukere.

Det er spennende å møte mennesker som jobber med læring og kompetanse i bedrifter til daglig, forteller Karoline.

Denne artikkelen er skrevet av Mintra Group som er kunde av enerWE AS

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.
Annonse
Ads banner