Bilde av Kristine

Sosiale medier-bølgen har lagt seg

Nå er sosiale medier integrert i kanalmiksen. Den 26. september arrangerer Kommunikasjonsforeningens studentlag i Volda kommunikasjonsfaglig seminar. Kristine Kotte-Eriksen er styremedlem i studentlaget og arrangementsansvarlig for Kommunikasjonsdagen i Volda. Tema for dagen er ”Strategisk kommunikasjon” og utviklingstrekk for strategisk kommunikasjon i 2015, forteller Kristine Kotte-Eriksen. Målet med dagen er å vise nye studenter ulike måter … Continued

Nå er sosiale medier integrert i kanalmiksen.

Den 26. september arrangerer Kommunikasjonsforeningens studentlag i Volda kommunikasjonsfaglig seminar. Kristine Kotte-Eriksen er styremedlem i studentlaget og arrangementsansvarlig for Kommunikasjonsdagen i Volda.

Tema for dagen er ”Strategisk kommunikasjon” og utviklingstrekk for strategisk kommunikasjon i 2015, forteller Kristine Kotte-Eriksen. Målet med dagen er å vise nye studenter ulike måter å jobbe med kommunikasjon på, samt å gi faglig påfyll til studenter og næringsdrivende i regionen.

Kommunikasjonsmiljøet i Møre og Romsdal er invitert til en lærerik dag, og til sosialt arrangement på kvelden.

Vi har fått på plass et spennende program, der foredragsholdere har variert bakgrunn og lang erfaring innen faget vi ønsker å lære mer om.

Blant temaer på seminaret er krisekommunikasjon i forbindelse med helikopterulykken på Sollihøgda og content marketing i pressen .

I tillegg vil det være et innslag om hva som skjer nå som sosiale medier-bølgen har lagt seg og har blitt en del av kanalmiksen i markedsføringen.

Målet er at seminaret skal gi inspirasjon for studenter som snart skal ut i arbeidslivet, og for de som allerede er der.

Ta gjerne en kikk på Facebook-siden til arrangementet. Vi håper å se deg der, avslutter Kristine Kotte-Eriksen.