Arrangement, Deltek Karin Thomsen Foto: Deltek

Slike bedrifter har mye å tjene

Du kan ikke selge dagens timer, i morgen.

Kunnskapsbedrifter er ikke som andre bedrifter.

Bedrifter som lever av å selge varer, kan enkelt legge varer som ikke blir solgt samme dag tilbake på hyllen og forsøke å selge de dagen etter. Men, dersom bedriften lever av å selge mennesker sin kunnskap og deres fakturerbare timer, er det vanskeligere å selge dagens forbrukte timer, i morgen.

Virksomhetsstyring i kunnskapsbedrifter handler derfor om å optimalisere ressurser og deres fakturerbare timer. Slike bedrifter har mye å tjene på et prosjektbasert ERP system som legger til rette for god støtte av alle prosesser relatert til håndtering av prosjekter, mennesker og deres tid.

20. mai inviterte Deltek ledere innenfor økonomi og administrasjon i kunnskapsbedrifter på et seminar om virksomhetsstyring. Partner i NOR PR, Trond Albert Skjelbred, holdt et inspirerende innlegg om hvordan lykkes som konsulent. Skjelbred fikk Konsulentprisen 2014, Juryens pris, for boken med samme navn.

Denne artikkelen er skrevet av Deltek som er kunde av enerWE AS

Deltek

Deltek er en ledende leverandør av forretningssystemer til kunnskapsbedrifter. 15.000 virksomheter og mer enn 2 millioner brukere i over 80 land, bruker daglig Deltek sine løsninger for å identifisere nye forretningsmuligheter, optimere deres ressursutnyttelse og forretningsprosesser og levere mer lønnsomme prosjekter.