Bilde fra workshop

Seminarer for å dele kunnskap

Prosjektstyring og planlegging var særs relevant. Global Maritime arrangerer seminarer for å dele kunnskap og bidra til økt effektivitet i bransjen. GM Academy, Global Martimes nye kompetanse- og utviklingsarena, arrangerte denne uken sitt første Lunch & Learn Seminar i Stavanger. Formålet med seminaret var å presentere og dele kompetanse på hvordan man kan forbedre operasjoner … Continued

Prosjektstyring og planlegging var særs relevant.

Global Maritime arrangerer seminarer for å dele kunnskap og bidra til økt effektivitet i bransjen. GM Academy, Global Martimes nye kompetanse- og utviklingsarena, arrangerte denne uken sitt første Lunch & Learn Seminar i Stavanger.

Formålet med seminaret var å presentere og dele kompetanse på hvordan man kan forbedre operasjoner av halvt nedsenkbare platformer, for produksjon og for flyttbare innretninger. Det ble presentert caser innen vektoptimalisering, vindtunnel testing og risiskoreduksjon. Deltakerne ga positive tilbakemeldinger.

Som oppsummert av en av Global Maritimes nøkkelkunder, Helge Haugland fra Dolphin Drilling:

Det skjer så mye i industrien og innen teknologi. Ingen klarer å hele tiden være oppdatert. Derfor er det veldig greit å komme på et slikt arrangement som dette og få de viktigste tingene oppsummert. Jeg fikk mye igjen for å være her idag, og likte særs godt konseptstudie som ble presentert innen økning av dekklastkapasiteten.

Dette var helt nytt for meg og jeg er veldig interessert i å høre mer om det. Jeg syntes også tema rundt prosjektstyring og planlegging var særs relevant. Jeg kommer gjerne igjen på flere seminar.