Bilde av Tesla

ONS mer enn stands

Konferanseprogrammet er nå klart! Mange forbinder ONS med utstillerstands og give-aways, men ONS er mye mer enn det. ONS er også en stor internasjonal konferanse. Changes Hovedtema for ONS 2014 er ‘Changes’, og det preges konferanseprogrammet av, forteller Line Grønhaug til enerWE.no. Line Grønhaug er Communications advisor i ONS Foundation. Konferanseprogrammet finner du på ons.no, forteller … Continued

Konferanseprogrammet er nå klart!

Mange forbinder ONS med utstillerstands og give-aways, men ONS er mye mer enn det. ONS er også en stor internasjonal konferanse.

Changes

Hovedtema for ONS 2014 er ‘Changes’, og det preges konferanseprogrammet av, forteller Line Grønhaug til enerWE.no.

Line Grønhaug er Communications advisor i ONS Foundation.

Konferanseprogrammet finner du på ons.no, forteller hun.

Det handler om endringene som skjer i bransjen og i verden, og om hvilke utfordringer og muligheter disse endringene skaper.

Teknologiutvikling og innovasjon kan skape store forandringer i verdens energibransje, og er som alltid viktige tema på ONS.

Dette er stedet du får vite hvilke teknologiske nyvinninger som er på vei opp og frem i lyset, og hører om prosjektene som kan påvirke bransjen.

Verdenssamfunnet forventer en endring, av hensyn til klima og miljø – og dette skal diskuteres på ONS.

En person som virkelig er et symbol på endring, Tesla-gründer Elon Musk, er en av talerne på åpningsdagen av konferansen.

Konferansen selv er også gjenstand for flere endringer.

For første gang har vi parallelle bolker etter lunsj, og det er derfor plass til enda mer faglig og interessant innhold.

Nå kan du kjøpe dagpass

Også betalingsstrukturen for konferansen er ny.

Før kunne man kun kjøpe fullt konferansepass, men nå kan du velge mellom fullt konferansepass og dagpass.

Sist men ikke minst: konferansen holdes i det helt nye Clarion Hotel Energy. Så hele konferansekonseptet er nytt, friskt og spennende.

Fra toppledelse til de på gulvet

Det kom 60 000 besøkende til ONS i 2012.

Vi vet ikke hvor mange som kommer denne gangen, forteller Line Grønhaug. Det viktigste for oss er ikke antallet besøkende, men at det er den riktige massen som kommer.

Med den riktige massen mener Grønhaug mennesker som jobber i bransjen eller i tilknytning til den, unge som ønsker å lære mer og vurderer en karriere innenfor energibransjen – beslutningstakere i selskapene og politikere som kan være med å påvirke bransjen, innovatører, ingeniører og gründere.

En del av det som er så unikt med ONS, er miksen og bredden blant de besøkende. Fra de på golvet til de høyeste sjefer, fra både operatørselskaper og leverandørindustrien.

Når det gjelder konferansen, så håper vi på godt besøk i salene. Vi har laget et sterkt faglig program som vi er trygge på vil være nyttig og spennende for de fleste – uansett hva de jobber med i bransjen.

Siden man nå kan kjøpe dagpass, håper vi også det blir mulig for flere å få med seg noe av konferanseprogrammet.

Line Grønhaug forteller at konferansepassene kjøpes enkelt på ons.no.

Priser

Pris for deltakelse på konferansen er:

  • Fullt konferansepass 12,900 (pluss moms)
  • Ettermiddagspass, mandag 1,490 (pluss moms)
  • Dagpass, tirsdag og onsdag 2,990 (pluss moms)

Klikk her for flere artikler om ONS.