Bilde av kompass
Arrangement, FB, TEAM Nordmarka TEAM Nordmarka AS Foto: enerWE

Hvordan lykkes i oljebransjen?

Du trenger et kompass.

Oljebransjen er preget av store endringer. Toneangivende operatørselskap foretar store kostnadskutt. I Statoil har man valgt å outsource store deler av HR. Aktører trenger flere bein å stå på.

Det kan godt være at vi går inn i en periode der den delen av oljeservice som kun er rettet mot norsk sokkel vil måtte omstille seg, sa Jon Erik Reinhardsen, CEO i PGS i et intervju med enerWE.no tidligere i år.

Endringene i bransjen gir store utfordringer, men også store muligheter. For å kunne navigere rett i dette farvannet, trenger ledelsen et kompass.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres den 21. og 22. oktober. Her vil bransjen møtes for å dele erfaringer og bygge nettverk.

Konferansen vil være kompasset som hjelper ledelsen i din bedrift med å navigere rett i farvannet som kommer de neste årene.

Klikk her for å se konferanseprogram og intervjuer med foredragsholdere.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansens hovedsponsor er Deltek Nordic.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner