Bilde av kompass

Hvordan lykkes i oljebransjen?

Du trenger et kompass. Oljebransjen er preget av store endringer. Toneangivende operatørselskap foretar store kostnadskutt. I Statoil har man valgt å outsource store deler av HR. Aktører trenger flere bein å stå på. Det kan godt være at vi går inn i en periode der den delen av oljeservice som kun er rettet mot norsk … Continued

Du trenger et kompass.

Oljebransjen er preget av store endringer. Toneangivende operatørselskap foretar store kostnadskutt. I Statoil har man valgt å outsource store deler av HR. Aktører trenger flere bein å stå på.

Det kan godt være at vi går inn i en periode der den delen av oljeservice som kun er rettet mot norsk sokkel vil måtte omstille seg, sa Jon Erik Reinhardsen, CEO i PGS i et intervju med enerWE.no tidligere i år.

Endringene i bransjen gir store utfordringer, men også store muligheter. For å kunne navigere rett i dette farvannet, trenger ledelsen et kompass.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres den 21. og 22. oktober. Her vil bransjen møtes for å dele erfaringer og bygge nettverk.

Konferansen vil være kompasset som hjelper ledelsen i din bedrift med å navigere rett i farvannet som kommer de neste årene.

Klikk her for å se konferanseprogram og intervjuer med foredragsholdere.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansens hovedsponsor er Deltek Nordic.