Har master i bloggetikk

Hold fast! Han kommer på bransjelunsj. Onsdag 9.september arrangerer enerWE og Medier24 en gratis bransjelunsj om hvordan å merke betalt innhold, eller content marketing. Lars Stulen er 29 år fra Porsgrunn, og har akkurat skrevet masteroppgave i «Etisk rammeverk på tvers av ulike bloggtyper». På bransjelunsj skal han både teste konklusjonen i oppgaven, og teste om det finnes noen potensielle … Continued

Hold fast! Han kommer på bransjelunsj.

Onsdag 9.september arrangerer enerWE og Medier24 en gratis bransjelunsj om hvordan å merke betalt innhold, eller content marketing.

Lars Stulen er 29 år fra Porsgrunn, og har akkurat skrevet masteroppgave i «Etisk rammeverk på tvers av ulike bloggtyper». På bransjelunsj skal han både teste konklusjonen i oppgaven, og teste om det finnes noen potensielle arbeidsgivere der ute!

Si litt om din bakgrunn og utdanning 

Jeg har bachelorgrad i Internasjonal markedsføring ved Høgskolen i Telemark, og en master i Markedsføring og markedskunnskap ved Markedshøyskolen i Oslo. Jeg har tidligere jobbet i Mediasparx med digital markedsføring, herunder: innholdsproduksjon, produktutvikling, opplæring og kursing, møtesalg, bedriftsrepresentant og lignende.

Hvor jobber du og hva er dine arbeidsoppgaver?

Jobber for tiden på Bislet Bilutleie i garasje, kontor og på avdeling Sogn, og jeg jobber i deltidspraksis sammen med en til, gjennom Innovation Effect for Ann Elin Shcüssel (MyPocket Academy) der vi er markedsføringsteamet.

Les også: Storm på bransjelunsj

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg liker å holde meg oppdatert på hva som skjer av utvikling og nyheter i mediabildet, digital markedsføring og mye mer innenfor disse emnene. Jeg er også for tiden jobbsøker, og jobber hardt for å søke på jobber og få til jobbintervjuer, da jeg ikke er opptatt med de andre ovennevnte oppgavene.

Hva er din forventning til bransjelunsjen?

Faglig input, samt å se om jeg har kommet til noen riktige konklusjoner på min masteroppgave «Etisk rammeverk på tvers av ulike bloggtyper». Hvis muligheten åpner seg, vil jeg også prøve å bli kjent med potensielle arbeidsgivere.

Enkelt sagt, så vil jeg lære og ha det gøy, samt bli kjent med nye folk.