Inge Asgeir Alme 1024_576
Arrangement, LR Consulting, Salg og Markedsføring TEAM Nordmarka AS Foto: Lloyd's Register

Fra Scandpower til Lloyd’s Register

Slik kommuniseres nytt selskapsnavn.

Scandpower AS har i over 40 år vært leverandør av tjenester innen risikoanalyse og risikostyring. I 2010 ble selskapet en integrert del av Lloyd’s Register Group, med navnet Lloyd’s Register Consulting (LR Consulting).

LR Consulting er konsulentenheten i Lloyd’s Register Group, som har eksistert i mer enn 250 år.

Gruppen har ca 9000 ansatte fordelt på 227 kontor i 80 land. I Norge har selskapet kontorer følgende steder: Kjeller, Sandvika, Stavanger, Bergen, Trondheim og Sunndalsøra.

LR Consulting bistår kunder med risikostyring samt gjennomfører tekniske og organisatoriske analyser for å forbedre sikkerhet og pålitelighet. Selskapene som tidligere het Scandpower og ODS er nå del av LR Consulting.

Kommunikasjonsmessig utfordring

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. På konferansen vil Inge Alme (bildet), Vice President Business Development i Lloyd’s Register Consulting dele sine erfaringer når det gjelder kommunikasjon av nye produkter, tjenester og selskapsnavn.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS. Det opplyses også om at Lloyd’s Register Consulting er kunde av enerWE AS.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner