AOF Torgrim Kokaas Foto: enerWE

Videoblogg: Jeg har ikke tid til HMS-kurs!

I en travel hverdag er det fort gjort å prioritere ned kurset ”HMS for ledere”, fordi ting som haster mer dukker stadig opp.

Daglig leder og medeier i enerWE Chul Christian Aamodt har befunnet seg i den situasjonen så altfor lenge. Men kurset er lovpålagt så nå går han nye veier for å forplikte seg. Sjekk ut Chuls nye videoblogg: ”Hvor finner man motivasjonen til å gjennomføre dette?”

Stikkord: , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av AOF Norge som er kunde av enerWE AS

AOF Norge

AOF Norge tilbyr gode og utviklende læringsarenaer og en profesjonell læringskultur. Vi har svært lang erfaring med opplæring og veiledning av voksne mennesker med ulike erfaringer og ulikt ståsted. Mer og mer opplæring skjer i forbindelse med arbeidsplassen og da er det viktig både for virksomheten og de ansatte at opplæringen skjer på en strukturert måte, basert på en gjennomprøvd pedagogikk og med dokumenterbare resultater. AOF Norge er en av landets største og eldste kursaktører (etablert i 1931) og tilbyr opplæring på en lang rekke områder, eksempelvis fag/yrke, data/IKT, språk, HMS (helse-, miljø og sikkerhet), basiskompetanse i arbeidslivet (BKA), organisasjonsopplæring, fritidskurs m.v. AOF Norge har hovedkontor i Oslo, avdelinger over hele landet og et bredt nasjonalt og internasjonalt nettverk.
Annonse
Ads banner