AAK Eskild Svendson Foto: AAK Safety

– Basert på 30 års erfaring har vi gjort alt ved selene litt bedre

På AAK Safetys fagdag i Åndalsnes i april, presenterte de stolt en helt ny linje seler. Med 30 års erfaring har både kunder av og de ansatte i AAK Safety prøvd et utall forskjellige seler. Med inspirasjon fra reell bruk viste de stolt frem fem videreutviklede og modifiserte seler som representerer innovative og smarte løsninger, god ergonomi og flott designt.

AAK_Seler2

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

I følge kundekonsulent Nils Bjarne Krohn er selene skreddersydd for de som jobber innen telekraft og i bygg og anleggsbransjen, og generelt innen fallsikring.

Følg oss på Facebook

Stikkord: , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av AAK Safety som er kunde av enerWE AS

AAK Safety

AAK Safety leverer personlig verneutstyr og faste systemer fra ledende og innovative produsenter, som ivaretar sikkerheten ved arbeid i høyden. Selskapet vektlegger sikkerhet, effektivitet og brukervennlighet for sine kunder. AAK Safety sine ansatte har inngående erfaring og vet å anbefale riktig utstyr til riktig utfordring.

AAK Safety har kurssentre på Åndalsnes, i Bergen og i Vestfold. Her er det realistiske konstruksjoner med mulighet for å simulere kursdeltakernes arbeidshverdag. Dersom det er mest hensiktsmessig for læringsutbyttet, så arrangerer vi også kurs ute hos kunde.

Les mer på www.aaksafety.no

Annonse
Ads banner